top of page

Köpa Adderall 30 mg i Sverige

Buy Adderall 30 mg online.jpg

Adderall 30 mg  i Sverige

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr.

                                                                                           Köp Adderall 30 mg i Sverige

Adderall är ett varumärke för kombinationen av dextroamfetamin och amfetamin. Det är ett receptbelagt läkemedel som främst används för att behandla ADHD eller narkolepsi (sömnighet dagtid). Läkemedlet förändrar vissa naturligt förekommande kemikalier i din hjärna genom att förbättra effekterna av neurotransmittorer som dopamin och noradrenalin.

För ADHD är Adderall utformad för att förbättra hyperaktivitet, impulsivt beteende och uppmärksamhet. Enligt Cleveland Clinic förbättrar stimulanser som Adderall ADHD-symtom hos 70 till 80 procent av barnen och hos 70 procent av vuxna. De positiva effekterna kan bli ännu större när de används tillsammans med beteendeterapi.

Adderall finns i antingen tablettform eller som en kapsel med tidsfrisättning. Det kan störa sömnen, så det bör tas på morgonen. Din läkare kommer sannolikt att starta dig med en låg dos för att se till att du tål det. Då kan dosen ökas långsamt.


                                                                           Hur köper jag Adderall 30 mg i Sverige

Om du tar Adderall för ADHD eller för andra ändamål är det viktigt att vara medveten om biverkningarna. Effekter kan vara positiva när Adderall tas som avsett, men för personer utan ADHD som använder läkemedlet utan medicinsk övervakning kan effekterna vara farliga. Lär dig mer om hur många effekter detta stimulant har på din kropp.

bottom of page