top of page

Köp Concerta 54mg i Sverige

conc.jpg

concerta 54 mg  i Sverige

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr

                                                                                   Köp Concerta 54 mg i Norge

Concerta finns i generisk form. Det generiska namnet för detta läkemedel är metylfenidat ER (förlängd frisättning).

Generiska läkemedel är ofta billigare än varumärkesläkemedel. Generiska läkemedel och varumärken innehåller dock samma aktiva ingrediens, och de fungerar på samma sätt i din kropp.

Concerta innehåller den aktiva substansen metylfenidat i en långvarig formulering.


                                                                          Hur man köper Concerta 54mg i Norge

Ja, Concerta är ett kontrollerat ämne. Detta innebär att Concerta regleras av den federala regeringen. Det regleras eftersom människor ibland kan bli beroende av drogen. Beroende på ett läkemedel innebär att din kropp behöver drogen för att få dig att känna dig normal. Detta tillstånd kan leda till att människor missbrukar ett läkemedel.

Concerta anses vara ett schema II (CII) läkemedel. Schema nummer visar hur lätt läkemedlet kan missbrukas. Schemaläggningsmedicin, som Concerta, har en högre risk för att missbrukas än mediciner med högre scheman.

Förvara alltid medicinen på en säker plats där andra inte kan komma åt den. Detta hjälper till att förhindra att andra missbrukar drogen. Det strider mot lagen att sälja eller ge dina Concerta-tabletter till alla som inte har recept på läkemedlet.

Innan du eller ditt barn börjar ta Concerta, tala med din läkare om du eller ditt barn har varit beroende av droger. Din läkare kan rekommendera om Concerta är ett bra behandlingsalternativ eller inte.

bottom of page