top of page

Køb Reductil 15 mg i Danmark

reductil-15-mg-14-tablets-.jpg

Reductil 15 mg  i Danmark

100 stk pris 1118kr.
200 stk  pris 2010kr.
500 stk  pris 4700kr.

                                                                                    Køb Reductil 15 mg  i Danmark

Reductil er en medicin, der bruges til at hjælpe personer, der er overvægtige - dvs. med et body mass index (BMI) ≥ 30 - med at tabe sig. Inden en læge ordinerer dig til Reductil, skal du tidligere have forsøgt at tabe dig ved at ændre din diæt og øge mængden af ​​fysisk aktivitet, du laver.


                                                                           Sådan køber du
Reductil 15 mg  i Danmark


Sibutramin, der tidligere blev solgt under varemærket Meridia blandt andre, er et appetitdæmpende middel, som er ophørt i mange lande. Indtil 2010 blev det bredt markedsført og ordineret som et supplement til behandling af fedme sammen med kost og motion. Det har været forbundet med øgede kardiovaskulære hændelser og slagtilfælde og er trukket tilbage fra markedet i flere lande og regioner, herunder Australien, [1] Canada, [2] Kina, [3] Den Europæiske Union, [4] Hongkong, [5 ] Indien, [6] Mexico, New Zealand, [7] Filippinerne, [8] Thailand, [9] Det Forenede Kongerige, [10] og De Forenede Stater. [11] Imidlertid er stoffet stadig tilgængeligt i nogle lande. [12]

Sibutramine blev oprindeligt udviklet i 1988 af Boots i Nottingham, UK, [13] og markedsført af Knoll Pharmaceuticals, efter at BASF / Knoll AG købte Boots Research Division i 1995 og blev senest fremstillet og markedsført af Abbott Laboratories, før det trak sig tilbage fra de fleste markeder. . Det er blevet solgt under en række mærker, herunder Reductil, Meridia, Siredia og Sibutrex. Det er klassificeret som et skema IV-kontrolleret stof i USA.

bottom of page