top of page

Køb Stilnoct 12.5 mg i Danmark

stilnoct-1406056685-10006084.jpg

Stilnoct 12.5 mg i Danmark

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr.

                                                                                    Køb Stilnoct 12.5 mg i Danmark

Stilnoct indeholder et lægemiddel kaldet zolpidem tartrat. Dette tilhører en gruppe lægemidler, der kaldes hypnotika. Det virker ved at virke på din hjerne for at hjælpe dig med at sove. Stilnoct bruges til midlertidige søvnproblemer hos voksne, der forårsager dig alvorlig nød eller som påvirker din hverdag.


                                                                           Sådan køber du
Stilnoct 12.5 mg i Danmark


Navnet på din medicin er Stilnoct 10 mg filmovertrukne tabletter (kaldet Stilnoct i denne indlægsseddel). Stilnoct indeholder et lægemiddel kaldet zolpidem tartrat. Dette tilhører en gruppe lægemidler, der kaldes hypnotika. Det virker ved at virke på din hjerne for at hjælpe dig med at sove.

Stilnoct bruges til midlertidige søvnproblemer hos voksne, der forårsager dig alvorlig nød eller som påvirker din hverdag. Dette inkluderer søvnproblemer hos voksne som:

   Vanskeligheder med at falde i søvn
   Vågner midt om natten
   Vågner for tidligt

Din læge vil identificere dit søvnproblem, hvor det er muligt, og de underliggende faktorer, før du ordinerer dette lægemiddel til dig. Manglen på dine søvnproblemer med at stoppe efter et 7-14 dages behandlingsforløb kan indikere, at du har en underliggende lidelse, din læge vil vurdere dig med jævne mellemrum.

Stilnoct bruges til kortvarig behandling af søvnløshed hos voksne. Brug ikke langvarig. Behandlingen skal være så kort som muligt, fordi risikoen for afhængighed øges med behandlingsvarigheden. Spørg din læge til råds, hvis du er i tvivl.

bottom of page