top of page

Kjøp Adderall 30 mg  i Norge

Buy Adderall 30 mg online.jpg

Adderall 30 mg  i Norge

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr.

                                                                                    Kjøp Adderall 30 mg i Norge

Adderall er et merkenavn for kombinasjonen av dekstroamfetamin og amfetamin. Det er et reseptbelagt legemiddel som primært brukes til å behandle ADHD eller narkolepsi (søvnighet på dagtid). Medisinen endrer visse naturlig forekommende kjemikalier i hjernen din ved å forbedre effekten av nevrotransmittere som dopamin og noradrenalin.

For ADHD er Adderall designet for å forbedre hyperaktivitet, impulsiv atferd og oppmerksomhetsspenning. I følge Cleveland Clinic forbedrer sentralstimulerende midler som Adderall symptomer på ADHD hos 70 til 80 prosent av barna, og hos 70 prosent av voksne. De positive effektene kan bli enda større når de brukes sammen med atferdsterapi.

Adderall kommer i enten tablettform eller som en kapsel med tidsfrigivelse. Det kan forstyrre søvnen, så den bør tas om morgenen. Legen din vil mest sannsynlig starte deg med en lav dose for å sikre at du tåler det. Deretter kan dosen økes sakte.


                                                                           Hvordan kjøpe Adderall 30 mg i Norge

Hvis du tar Adderall for ADHD, eller for andre formål, er det viktig å være klar over bivirkningene. Effekter kan være positive når Adderall tas som forutsatt, men for personer uten ADHD som bruker stoffet uten medisinsk tilsyn, kan effektene være farlige. Lær mer om rekkevidden av effekten dette stimulerende stoffet har på kroppen din.

bottom of page