top of page

Kjøp Concerta 54 mg  i Norge

conc.jpg

concerta 54 mg  i Norge

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr

                                                                                    Kjøp Concerta 54 mg i Norge

Concerta er tilgjengelig i generisk form. Det generiske navnet for denne medisinen er metylfenidat ER (utvidet frigjøring).

Generiske medisiner er ofte billigere enn merkenavnemedisiner. Imidlertid inneholder generiske medisiner og merkenavn det samme aktive stoffet, og de fungerer på samme måte i kroppen din.

Concerta inneholder det aktive stoffet metylfenidat i en langvarig formulering.


                                                                           Hvordan kjøpe Concerta 54mg i Norge

Ja, Concerta er et kontrollert stoff. Dette betyr at Concerta er regulert av den føderale regjeringen. Det er regulert fordi folk noen ganger kan bli avhengige av medisinen. Avhengighet av et medikament betyr at kroppen din trenger å ha stoffet for at du skal føle deg normal. Denne tilstanden kan føre til at folk misbruker et stoff.

Concerta regnes som et Schedule II (CII) medikament. Tidsplannummer viser hvor lett stoffet kan misbrukes. Planleggingsmedisiner, som Concerta, har høyere risiko for å bli misbrukt enn medisiner med høyere tidsplannummer.

Hold alltid medisinen på et trygt sted der andre ikke får tilgang til det. Dette bidrar til å forhindre at andre misbruker stoffet. Det er mot loven å selge eller gi Concerta-tablettene dine til alle som ikke har resept på stoffet.

Før du eller barnet ditt begynner å ta Concerta, snakk med legen din hvis du eller barnet ditt har hatt misbruk av narkotika. Legen din kan anbefale om Concerta er et godt behandlingsalternativ eller ikke.

bottom of page